Home.
Hoe werkt het.
Modellen.
Waar te koop.
Contact.

Je plugt de SoundRacer van je keuze in je sigarettenaansteker. Je zoekt een vrije frequentie op je autoradio en je stelt die ook in op het display van je SoundRacer. Dan “calibreer” je hem even met je gaspedaal, zoals in de handleiding omschreven. Laat je vervolgens overweldigen door het geluid van je brullende racemotor.

 

Deze gadget geeft je voor een klein bedrag een onbetaalbare cartuning beleving!

 

Daarnaast heeft de SoundRacer nog een andere, erg handige functie. Alle drie de SoundRacers zijn aan te sluiten als draadloze FM-transmitter voor je iPod, iPhone, Smartphone of MP3-speler naar je carstereo. Het racegeluid wordt dan uitgeschakeld.

 

Voor de techneuten onder ons: De chip in de SoundRacer meet via je sigaretten aansteker de spanning van je elektrische systeem. Als je meer gas geeft komt er meer spanning. De chip zet dit om in het racegeluid. De FM-transmitter zendt dit vervolgens draadloos naar jouw autoradio.

 

Bij erg dure en nieuwe auto’s, zoals bijvoorbeeld de nieuwe BMW 7 serie, Audi A8 en Mercedes S-Klasse is het elektrische circuit dusdanig goed afgeschermd dat de SoundRacer de fluctuaties in stroom niet opmerkt. Helaas werkt de SoundRacer op die auto’s dus niet goed. Ook op elektrische- en hybride auto’s werken de huidige modellen van de SoundRacer nog niet.